RNA a DNA kontaminácia potravín je oveľa horšia, ako si zrejme myslíte

 

(Ethan Huff, Natural News) Pandémia koronavírusu pridala do verejného lexikónu nový koncept s názvom mRNA, čo je skratka pre „messenger RNA“.

Povedali nám, že covidové vakcíny od spoločností Pfizer/BioNTech a Moderna sú vyrobené na báze mRNA, hoci sa odvtedy ukázalo, že tieto patoky neobsahujú skutočnú mRNA, ale modRNA zloženú z laboratórne vyrobených syntetických báz. Tieto syntetické bázy robia modRNA odolnejšou, aby prežila proces, keď sa ju telo snaží rozložiť.

Genetické RNA a DNA patoky, ako by sa presnejšie mali tieto vakcíny nazývať, sa v dnešnej dobe podávajú nielen ľuďom, ale aj zvieratám. No a zvyšky syntetických báz RNA a DNA, ktoré sa nakoniec dostanú do potravín konzumujúcich ľuďmi, sú možno vážnejšou hrozbou pre verejné zdravie ako čokoľvek iné, čo je v súčasnosti v obehu.

Svetová zdravotnícka organizácia (WHO) vytvorila na svojej webovej stránke informačnú sekciu s názvom „DNA vakcíny“, ktorá podrobnejšie vysvetľuje, ako tieto injekcie fungujú. Jedna pozoruhodná pasáž znie takto:

„Oblasť DNA vakcinácie sa rýchlo rozvíja. Vakcíny, ktoré sa v súčasnosti vyvíjajú, využívajú nielen DNA, ale zahŕňajú aj doplnky, ktoré pomáhajú DNA vstúpiť do buniek, zacieliť ju na špecifické bunky alebo môžu pôsobiť ako prídavné látky pri stimulácii alebo usmerňovaní imunitnej odpovede.“

Ide o desivé odhalenie ukazujúce, že DNA vakcíny definované oficiálnymi zdrojmi verejného zdravia sú v skutočnosti trójskym koňom, ktorý dodáva cudziu laboratórne vyrobenú DNA so syntetickými bázami do bunkových jadier, možno natrvalo.

Výskumná práca, v ktorej sa o tom všetkom diskutuje, vysvetľuje, že existuje niekoľko bakteriálnych druhov, ktoré sú schopné prenášať vakcinačné plazmidy do cicavčích hostiteľských buniek.

Tieto bakteriálne druhy sú v podstate bunkové továrne schopné produkovať veľmi veľké množstvo DNA plazmidov.

V práci sa ďalej zdôrazňuje objav Waltera Shaffnera z roku 1980, ktorý po prvýkrát ukazal výskyt prenosu génov z baktérií do buniek cicavcov, keď sa tandemové kópie genómu vírusu SV40, prenášané laboratórnymi kmeňmi baktérie E. Coli, preniesli do kultivovaných buniek cicavcov“.

„Systémy dodávania vakcínovej bakteriálnej DNA pozostávajú z internalizácie (prenikania) baktérií, ktoré obsahujú plazmidový vektor so sekvenciu požadovaného génu, cieľovými bunkami,“ vysvetľuje článok.

„Následne sa vytvoria primárne vezikuly (mechúriky, ktoré obaľujú bielkoviny) a potom sa spoja s lyzozomálnymi kompartmentmi, kde dochádza k lýze (narušeniu membrán) baktérií, čím sa uvoľní plazmidová DNA do hostiteľského cytosólu.

Plazmidová DNA potom migruje do jadra bunky, kde prepíše požadovanú génovú sekvenciu pre následnú syntézu proteínov mechanizmom hostiteľských buniek.“

(Súvisiace: Vedci z MIT zistili, že RNA vakcíny sa môžu absorbovať cez žalúdok a črevá, takže čo to znamená pre ľudí, ktorí jedia mäso zo zvierat, ktorým boli podané RNA injekcie?)

Medzery v zákonoch umožňujú biopotravinám obsahovať zmenenú DNA

Oveľa jednoduchšie povedané, RNA a DNA vakcíny sú navrhnuté tak, aby umožnili farmaceutickým spoločnostiam dodať do tela akýkoľvek gén alebo ním vyrobenú chemickú látku, pomocou opičieho vírusu SV40 a iných prídavných látok.

Ešte horšie je, že dodané gény sa môžu samoreplikovať a navždy prevziať kontrolu nad genómom človeka.

Jedným z dôvodov, prečo firmy Pfizer/BioNTech a Moderna klamú o tom, že ich „mRNA vakcíny“ sú založené skôr na RNA ako na DNA, je ten, že vakcíny DNA sú pre telo oveľa väčšou hrozbou.

„Hoci sú RNA vakcíny a terapie desivé, génové terapie založené na DNA sú absolútnou nočnou morou,“ píše právnik Thomas Renz na svojom Substacku.

„…existujú miliardy riadkov kódu, ktoré tvoria ľudský genóm. My dnes nedokážeme napísať ani len niekoľko miliónov kódov v operačnom systéme počítača alebo telefóne bez chýb. Prečo by sme potom mali chcieť, aby sa niekto pohrával s kódom, vďaka ktorému žijeme?“

Táto rýchlo sa rozvíjajúca oblasť génovej terapie – nie sú to len jednoduché vakcíny – zahŕňa dve hlavné zložky: jedna je genetický kód na prepisovanie buniek a druhá je nosič alebo prídavná látka, ktorá sa používa na dodanie nového kódu do buniek.

Opičí vírus SV40, ktorý spôsobuje rakovinu, je jednou z takýchto prídavných látok používaných pri očkovaní proti covidu, čo ich robí mimoriadne nebezpečnými.

„Keď sa vyrábajú samotné vakcíny, ide v podstate o premenu častíc DNA do ‚mRNA‘, ktorá je vo vakcínach,“ píše Renz. „Zdá sa, že DNA použitá na vytvorenie týchto mRNA je práve z vírusu SV40. Hovorím to preto, že neustále nachádzame vírusy SV40 vo fľaštičkách vakcín a tiež preto, že tento vírus sa na túto prácu prirodzene hodí.“

Ak farmaceutické firmy tak zľahka klamali o tom, že tieto injekcie sú mRNA vakcíny, hoci realita je taká, že v skutočnosti ide o modRNA so systetickými bázami, nie je šialenou špekuláciou predpokladať, že farmaceutický priemysel tiež úmyselne dovolil, aby sa vo vakcínach nachádzala aj modifikovaná DNA z vírusu SV40.

To všetko napriek tomu, že covidové vakcíny neboli označené a schválené ako DNA vakcíny.

RNA, DNA a potraviny

Čo sa týka potravín, existuje množstvo DNA vakcín pre zvieratá, ktoré sa už injekčne podávajú kravám, kurčatám, ošípaným a iným zvieratám, ktoré ľudia konzumujú.

Na základe toho, čo teraz vieme o negatívnych účinkoch týchto DNA vakcín, keď sa dostali do ich cicavčích hostiteľov, potom dáva zmysel, že ľudia konzumujú modRNA so syntetickými bázami, ktoré sa potom môžu zakomponovať do RNA a DNA ľudských buniek a narušiť ich funkcie.

Výber iba certifikovaného bio mäsa v tomto prípade vás a vašu rodinu nemusí nutne chrániť, pretože v zákonoch o bio potravinách existuje medzera, ktorá umožňuje, aby sa zvieratá, ktorým boli podané geneticky modifikované (GMO) „vakcíny“, stále označovali ako „bio“.

„Vzhľadom na skutočnosť, že „dobrí ľudia“ z farmaceutických firiem tak tvrdo pracovali na vytvorení vakcín prenosných zo zvierat na človeka, ktoré dokážu prežiť prostredníctvom potravín, musíme si položiť otázku, či tu nie sú nejaké postranné úmysly,“ hovorí Renz.

Viac o biotechnologickom ovládnutí dodávok potravín sa dozviete na stránke GMO.news.

 

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Pin It